Piráti vytáhli do boje proti politickým trafikám

09.10.2013 6:29

2.10. 2013 proběhla v Praze první z pirátských akcí proti trafikám v politice. Toto téma, jež během krátké doby ustoupilo z hledáčku médií, se totiž jako červená nit táhne celou novodobou historií České republiky a jejího křehkého parlamentarismu.

Piráti vytáhli do boje proti politickým trafikám
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká pirátská strana - ilustrační foto

Politické trafiky, které dokonce mnozí zasloužilí politici z povolání ani nepovažují za korupci, jako zhoubná nemoc postupně ničí politickou kulturu. Léčba musí vždy začít prvním krokem - uvědoměním si, že je něco špatně, problém identifikovat a následně přistoupit k řešení. První dva kroky jsou za námi.

Na třetím kroku usilovně pracujeme a vyzýváme všechny, co mají zájem zlepšit naši politickou kulturu, aby se k nám aktivně či jen i pasivně přidali a pomohli nám.

Příští akce nejen s touto tematikou se bude konat v nejbližších dnech v Praze poblíž stanice metra I. P. Pavlova. Náplní akcí „Trafiky“ je touto odlehčenou formou seznámit občany s existencí a hlavními tezemi pirátského programu a připomenout předchozí selhání politiků parlamentních stran. V pirátské „Trafice“ jsou kromě informačních letáků k dispozici i originální propagační materiály jako například krabičky na cigarety s fotkami politiků a trafikami, které za své působení v parlamentu dostali, nebo žetony vytištěné na 3D tiskárně, které mají pomoci s propagací této revoluční technologie.

Šablony k vystřižení s motivem pirátských krabiček si můžete prohlédnout a případně vytisknout zde- https://www.pirati.cz/mo/grafika/krabicky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká pirátská strana

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.