Rusnok: Zaměstnancům Úřadu vlády děkuji za spolupráci

10.12.2013 20:17

Předseda vlády Jiří Rusnok v rámci předvánočního setkání ocenil práci zaměstnanců Úřadu vlády a popřál všem příjemné prožití nadcházejících svátků.

Rusnok: Zaměstnancům Úřadu vlády děkuji za spolupráci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Rusnok

Neformální setkání premiéra se zaměstnanci Úřadu vlády proběhlo před Strakovou akademií, kde Jiří Rusnok slavnostně rozsvítil vánoční strom za zpěvu Kühnova dětského sboru. „Chtěl bych využít této příležitosti, abych vám všem poděkoval za práci v tomto roce, kterou jste na Úřadu vlády odváděli a odvádíte. Nebyl to lehký rok pro tuto instituci a svým způsobem vstoupí do historie,“ řekl předseda vlády a popřál přítomným hodně štěstí do nového roku.

Následně premiér pozval zaměstnance Úřadu vlády do starého tiskového sálu, ve kterém pronesl vánoční přípitek vedoucí Úřadu vlády Radek Augustin. „Jsem velice rád, že se nám společnou prací podařilo zvýšit kredit a prestiž Úřadu vlády tak, že fungujeme jako standardní úřad státní správy. Chtěl bych vám za to všem poděkovat,“ prohlásil vedoucí Úřadu vlády.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vlada.cz

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

11:04 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zatčenému ukrajinskému ministru zemědělství, který …