SPOZ: Petice za zákon o prokázání původu příjmů přinesla rekordní počet podpisů

10.09.2013 20:23

183 měst, celkem 43 820 ujetých kilometrů a téměř 150 000 podpisů Vás, občanů. Nebyl Vám lhostejný stav naší společnosti a rozhodli jste se podpořit akci, která projela napříč celou republikou.

SPOZ: Petice za zákon o prokázání původu příjmů přinesla rekordní počet podpisů
Foto: spoz.cz
Popisek: Petiční tým SPOZ

Stovky tisíc lidí, se kterými jsme se setkali a spousta zajímavých životních příběhů, osudů a názorů na stav naší společnosti. To všechno jsme během téměř dvou měsíců na cestách zažili.

Je nám trochu líto, že naše putování končí, ale pohled na tu obrovskou haldu archů, která teď leží v trezoru a čeká na předání do Poslanecké sněmovny, nás utvrzuje v tom, že naše práce nebyla zbytečná.

Děkujeme vám za čas, který jste nám věnovali. Sesbíráním tohoto rekordního počtu podpisů jsme však teprve na začátku. Slibujeme ale, že to nevzdáme a dotáhneme tento boj až do, věříme, úspěšného konce. Všichni slušní občané této republiky si zaslouží zákon, který bude bičem na nepoctivé lidi, kteří získali svůj majetek nelegálním způsobem. Zabavení majetku je totiž pro tyto lidi jediným strašákem, jehož se bojí.

Děkujeme, že jste byli s námi!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…