SPOZ: Programové priority budeme prosazovat i nadále

07.11.2013 21:38

Strana Práv Občanů ZEMANOVCI dlouhodobě prosazuje svůj program. Zákon o prokázání původu příjmů a majetku včetně možnosti zabavení nelegálně získaného majetku, nižší DPH na potraviny a léky nebo více přímé demokracie - možnost vybírat kandidáty z více politických stran současně.

SPOZ: Programové priority budeme prosazovat i nadále
Foto: SPOZ
Popisek: Logo Strany práv občanů - Zemanovců

Právě zákon o prokázání původu příjmů a majetku, za jehož uzákonění uspořádala SPOZ tento rok petici, je vlajkovou lodí naší strany. I přes nepříznivý volební výsledek boj o tento zákon nevzdáme. Jakmile zasedne nově zvolená poslanecká sněmovna, předáme více než 150 000 podpisů petičnímu výboru. Věříme, že diskuse o nutnosti přijetí tohoto zákona neutichne a uděláme vše, co bude v našich silách, aby tento zákon vešel v platnost.

Na 21. 12. 2013 byl svolán mimořádný nevolební sjezd SPOZ, který rozhodne o dalším směrování a vývoji strany. O všech krocích vás budeme informovat. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.