Senjuk (SsČR): Odstupuji z funkce předsedy

03.11.2013 12:40

Volby jsou za námi a mně nezbývá, než udělat závěrečný účet.

Senjuk (SsČR): Odstupuji z funkce předsedy
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Rostislav Senjuk

Vážené kolegyně, kolegové a příznivci SsČR!

Volby jsou za námi a mně nezbývá, než udělat závěrečný účet. SsČR neuspěla ve volbách a to bez ohledu na aktivitu nebo pasivitu jednotlivých krajů a členů v nich. Takže se asi nejedná o selhání lidí, ale o selhání ideí. Prostě podle mého názoru většina našeho stavu vůbec nechápe potřebu jakéhokoliv sdružování a společného hájení společných zájmů. Zřejmě jsme si všichni, co podnikáme, museli chtě nechtě prošlapat vlastní cestičku ke štěstí. I to je asi důvod, proč naši myšlenku většina našich kolegů nepodpořila.

Obávám se, že bude následovat všechno to, čeho jsme se obávali. Bohužel na volební výsledky doplatí i ti, co nás ani nezaznamenali ve volbách. Všichni z našich oponentů si přečetli, že soukromníci měli 0,26%. A ti že by měli sílu se bránit proti datovým schránkám, zvýšení daní? Většina těch, kteří prosazovali daně zvýšení daní na úroveň zaměstnanců,se už jen ušklíbne a bez mrknutí oka změny prosadí. S 0,26% není potřeba si dělat hlavu. Bez ohledu na spolek, sdružení, uskupení nebo stranu soukromníci nyní nejsou žádnou silou.

Takže Vám na závěr děkuji  všem za spolupráci, s mnohými z Vás mi bylo ctí spolupracovat a jako člověk, který už nevěří myšlence sjednocení, nemohu dál zastávat funkci předsedy strany. Vím, že strana má dostatek osobností, které mne bez problémů nahradí. Přeji jim i nám všem lepší budoucnost a odstupuji z funkce předsedy SsČR.

JUDr.Ing.Rostislav Senjuk

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SsČR

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…