SsČR: Pro ODS, TOP 09 i ČSSD je živnostník pouze nutné zlo

08.09.2013 13:20

Prohlášení Strany soukromníků ČR k předčasným parlamentním volbám.

SsČR: Pro ODS, TOP 09 i ČSSD je živnostník pouze nutné zlo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební místnost

Strana soukromníků ČR se na začátku roku 2013 pokusila vytvořit středo-pravicový volební blok, který byl zastavil hrozící levicové tsunami, které se řítí na naši zemi.

Představitelé SsČR oslovili a jednali v podstatě se všemi politickými subjekty, které stojí od středu napravo. Po několika měsících jednání musíme s politováním konstatovat, že situace v mnohých z těchto subjektů je horší, než se na první pohled zdá. V mnohých případech převládají osobní zájmy jednotlivců nad společnými zájmy a cíly.

Navíc se ukázalo, že např. pro ODS, stejně jako pro TOP 09, nemá český, moravský a slezský živnostník, a soukromník jako takový, žádnou hodnotu a že se jedná pouze o předvolební rétoriku těchto stran a pokus naposledy zlákat soukromníka na svoji stranu. Jednání s některými představiteli ODS potvrdila, že živnostníka považují, stejně jako ČSSD, za nutné zlo a odpad této společnosti.

Na základě těchto skutečností bylo na včerejším zasedání republikového vedení Strany soukromníků ČR rozhodnuto, že SsČR půjde do voleb ve všech 14 krajích samostatně s podporou a účastí cechů, společenstev, sdružení, komor a členů některých jiných středo-pravicových stran. Na kandidátních listinách Strany soukromníků ČR se objeví mnohé zajímavé osobnosti. Celostátním lídrem Strany soukromníků ČR byl jmenován předseda strany JUDR. Ing. Rostislav Senjuk.

JUDr. Ing. Rostislav Senjuk
Rudolf Baránek
Mgr. Aleš Hemer
Petr Bajer

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SsČR

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…