Štětina: „Staří političtí harcovníci“ se vždy domluví, jde jim jenom a jenom o peníze

25.10.2013 15:22

Jiří Štětina k volbám.

Štětina: „Staří političtí harcovníci“ se vždy domluví, jde jim jenom a jenom o peníze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Štětina, bývalý poslanec za VV

Vážení občané, přátelé, kamarádi, voliči.

Dovolte mi, abych Vám všem upřímně poděkoval za to, že jste si udělali čas a četli a hlavně reagovali na moje „řeči a názory“. Velmi si toho vážím a hlavně jste mě také přinutili sednout si k počítači a odpovídat, protože to je slušnost. Těm, kterým jsem neodpověděl, a byla jich určitě většina, to nebylo záměrné, ale prostě nebyl čas. Prosím, berte to jako omluvu a hlubokou pokoru k Vám. 

Za chvíli půjdete, alespoň v to doufám, všichni k volebním urnám a vhodíte tam svůj hlas s přesvědčením, že to je Vaše demokratická volba, víra v lepší budoucnost a naděje na přímou, tedy Vaši, demokracii. 

Nikdy jsem nikoho k ničemu nenutil, nepřesvědčoval, demagogicky neargumentoval, a to ani doma v rodině, natož v politice. Jsem přesvědčen o tom, že víte, koho máte volit, kdo není populistický, ale přímý a tvrdý. Jediné, co bych mohl skromně doporučit je, nevolte ty, kteří tam byli a opět tam chtějí sedět, protože tito „staří političtí harcovníci“ se vždy domluví a je jim jedno, zda jsou tzv. levicoví nebo pravicoví – vždyť jde jenom a jenom o peníze a také, aby se nikdo už nikdy nikoho neptal, jak to bylo s těmi lumpárnami a zlodějinami. Já se na to ptát budu pořád a neustále, dokud budu živ a zdráv.

Přeji Vám mnoho úspěchů v osobním i pracovním konání, zdraví pro Vás i Vaše nejbližší a mějte dnes po 14.00 hod. šťastnou ruku.

S úctou MUDr. Jiří Štětina, lídr kandidátky Hnutí Úsvit přímé demokracie Tomio Okamury za Královéhradecký kraj 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice