Tomáš Březina opouští středočeskou kandidátku ANO

26.09.2013 17:44

Podnikatel a majitel společnosti BEST Tomáš Březina oznámil, že odstupuje z čela středočeské kandidátky hnutí ANO a vrací se k podnikání. Svoji rezignaci zdůvodnil tím, že ANO je pro něj nedostatečně pravicové.

Tomáš Březina opouští středočeskou kandidátku ANO
Foto: red
Popisek: Politické hnutí ANO

"Na pozici kandidáta hnutí jsem vstupoval s vědomím, že pojem a hlavně výkon politické pravice v českém politickém spektru je po zkušenostech občanů ČR zejména s TOP 09 a s ODS v minulých letech zcela zdiskreditován a zdevastován. Velmi jsem chtěl v politickém uskupení ANO svým malým dílem přispět ke znovuobnovení reálné politické pravicové scény. Nejsem si však postupem času jist, že se mně tento úkol může podařit," konstatoval Tomáš Březina v rezignačním dopisu, který zaslal předsedovi hnutí Andreji Babišovi.

„Je nám to moc líto, pana Březiny si vážím, byl by to skvělý kandidát s velkými zkušenostmi, nicméně jeho rozhodnutí respektujeme a jako široce rozkročené středové hnutí držíme dál při sobě," reagoval předseda hnutí ANO s tím, že se s Tomášem Březinou ještě v pátek sejde.

Tomáše Březinu nahradí v čele středočeské kandidátky dosavadní "dvojka", bývalá starostka, zastupitelka a nynější předsedkyně hnutí ANO ve Středočeském kraji Jaroslava Jermanová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Až do posledního Ukrajince

16:21 David (SPD): Až do posledního Ukrajince

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vývoji vojenského konfliktu na Ukrajině