Tomio Okamura: Už je tady zase špína! Přijela za mnou Nora Fridrichová z ČT a chovala se skandálně

21.01.2014 4:31

Vyjádření Tomio Okamury.

Tomio Okamura: Už je tady zase špína! Přijela za mnou Nora Fridrichová z ČT a chovala se skandálně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Už je tady zase špína! Milí přátelé, moc Vám děkuji za Vaši důvěru v anketě o nejdůvěryhodnějšího politika v ČR, která byla zveřejněna uplynulý týden. A jak jsem tušil, msta ostatních politických stran a s nimi propojených lidí, na sebe nenechala dlouho čekat.

A vůbec mne nepřekvapuje, že dehonestační kampaň vede Česká televize.

Včera za mnou přijela šéfredaktorka pořadu 168 hodin Nora Fridrichová - která mne vždy v podobných okamžicích ihned začne ve svém pořadu špinit - a říkala mi, že přijela natáčet do nedělního vydání reportáž o mně, jelikož jsem byl zvolen nejdůvěryhodnějším politikem. To co se pak dělo je neuvěřitelné. Začala mi klást otázky, jaký jsem fašista (!!!), rasista, xenofob, populista…A že prý to říkají nějací politologové či ostatní politici. Že by to byli zase například politologové z institutu CEVRO Ivana Langera, kde učí i expremiér Nečas a kteří tak často komentují v ČT? Dokonce se mě Nora Fridrichová začala na kameru ptát, proč navrhujeme pořád nějaké zákony, když jsme opozice a jestli to prý není populismus nebo co si to dovoluji, že se proti mediálním lžím bráním na svém facebooku (!!) a další absolutně neuvěřitelné otázky.

Cílem reportáže, která se bude vysílat tuto neděli večer, bude mne před veřejností pošpinit a dehonestovat. Nora Fridrichová toto dělá ve svém pořadu dlouhodobě, zcela si zprivatizovala za veřejné peníze občanů svůj pořad 168 hodin a je skutečně neuvěřitelné, že se takové reportáže na politickou objednávku v České televizi zcela běžně tolerují. A s nikým z vedení to ani nehne.

Šílený je fakt, že se vše děje za peníze občanů. Tito novináři moc dobře ví, že v Čechách je mizivá vymahatelnost práva, soudy trvají dlouhé roky a když jsem si v minulosti stěžoval na Radu ČT, tak vždy mojí stížnost zamítla – aby ne, když jsou všichni radní jmenovaní vládní většinou v Poslanecké sněmovně.

Jestli souhlasíte, prosím sdílejte, pomůžete tak alespoň malinko tím, že se pokusíme společně vyvolat diskusi na téma fungování veřejnoprávních médií.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomio Okamura

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…