Velebný (ČSSD): Děvčata jsou každým rokem krásnější a krásnější

30.12.2013 21:32

Poslanec Ladislav Velebný hodnotil půvabné dívky, zúčastnil se soutěže SuperKrás.

Velebný (ČSSD): Děvčata jsou každým rokem krásnější a krásnější
Foto: ČSSD
Popisek: Poslanec Ladislav Velebný

Ve Středisku volného času v Rýmařově se konalo finále a slavnostní galavečer mezinárodní soutěže SuperKrás 2013. V porotě zasedal i poslanec Ladislav Velebný.

Dvanáct půvabných dívek ze čtyř států – Česka, Slovenska, Polska a Maďarska, se představilo publiku v neděli 29. prosince od 18 hodin ve Středisku volného času v Rýmařově. Finalistky čekal krátký řečnický výstup, promenáda v plavkách a společenských šatech. Všechny vystoupení hodnotila odborná porota, která vybrala čtyři nejkrásnější a nejpůvabnější dívky a vítězky letošního devátého ročníku soutěže SuperKrás 2013.

Mezi porotci zasedal i poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný. „Jako každý rok byla akce úžasná. Děvčata jsou každým rokem krásnější a krásnější. Letošní atmosféra v novém středisku opravdu výborně vynikla. Mělo to vysokou úroveň a je potřeba pochválit pořadatele. Věřím, že příští desátý ročník bude ještě úspěšnější a krásnější,“ pochvaloval si poslanec za ČSSD Ladislav Velebný.

Korunku Miss SuperKrás za Českou republiku získala Sabina Pániková, za Slovensko Michaela Balogová, za Polsko Beata Lech a za Maďarsko Noémi Haraszthyová. Za celý večer si diváci na podiu nenechali ujít různé taneční kreace a zajímavá vystoupení. Všem zároveň zazpívala Iveta Bartošová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice