Vostrá (KSČM): Pojďme využít práva o sobě rozhodnout!

25.10.2013 17:00

Zítra máme poslední možnost rozhodnout o tom, jestli změníme tragický směr, do kterého se Česká republika v posledních letech dostala bezohledným způsobem vládnutí pravice.

Vostrá (KSČM): Pojďme využít práva o sobě rozhodnout!
Foto: Miloslava Vostrá
Popisek: Čokoládoví čertíci z rukou Ing. Miloslavy Vostré, dvojky na kandidátce KSČM ve Středočeském kraji, jsou pozvánkou k volbám do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR.

Pokud chceme, aby stát začal tvořit prorůstové rozpočty, začal aktivně bojovat s nezaměstnaností a solidarita nejbohatších se zbytkem společnosti byla standardní normou chování, tak pojďme podpořit KSČM. Přejeme si sebevědomý stát, kde se lidé nemusí za své politiky stydět, protože dosud nepochopili, že jejich posláním je služba občanům, nikoliv sobě. Svého voliče nikdy nezradíme a budeme zárukou levicové vlády, která se nebude moci vymlouvat na koaliční partnery, ale naopak bude mít sílu program prosadit.

Je také potřeba postavit hráz snaze mít znovu roztříštěnou neakceschopnou sněmovnu, plnou subjektů typu Věcí veřejných, kteří se snaží využít momentálního rozčarování ve společnosti ve prospěch svých podnikatelských záměrů. Další promarněná příležitost by naši společnost mohla už opravdu nenávratně poškodit.

Děkuji všem, kteří již včera obětovali svůj osobní čas, aby pomohli určit, kudy se budeme následující léta ubírat a s pokorou žádám ty, kteří mají možnost tak učinit, aby také svého volebního práva využili a neponechali svůj osud náhodě.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

13:09 Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhodám české koruny