Vostrá (KSČM): Politici nebo kluci na písku, s kapesným ve výši poslaneckého platu

10.07.2013 10:20

Před časem si Igor Svoják, poslanec za ODS, chtěl zahrát fotbal s pomocí peněz od státu. Měli bychom mít pochopení pro to, že v každém chlapovi zůstane kus kluka. Legrace však přestává v momentě, kdy jako člen rozpočtového výboru odmítá podpořit jakékoliv rozpočtové opatření či změny, které bude navrhovat Rusnokova vláda.

Vostrá (KSČM): Politici nebo kluci na písku, s kapesným ve výši poslaneckého platu
Foto: KSČM
Popisek: Miloslava Vostrá

Korunu všemu nasazuje poslanec TOP 09 Laudát. Ten ve sněmovně pro změnu nechce schvalovat této vládě téměř nic. Bez toho, aniž by páni poslanci přečetli programové prohlášení této vlády, s klidným svědomím, že jsou placeni z peněz daňových poplatníků, tedy občanů, si ve sněmovních lavicích odsedí, či neodsedí povinné hodiny a plat, o kterém se mnohým nezdá, půjde na účet. Nám ostatním tyto drzé průpovídky, které hodlají naplnit, přinesou například nedostatek financí na opravy po povodních či zastavení čerpání evropských fondů. Nenávist a boj o moc zřejmě u těchto rádoby politiků převažuje nad soudností a rozumem. Nezbývá, než se zeptat: Nechcete pánové na protest proti Rusnokově vládě raději ze sněmovních lavic odejít? Možná vaši nástupci budou používat zdravý rozum.

Ing. Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prezident Pavel: Snahu o dosažení kompromisu nevzdávám

12:12 Prezident Pavel: Snahu o dosažení kompromisu nevzdávám

Vyjádření prezidenta republiky na tiskové konferenci po setkání s místopředsedou vlády Marianem Jure…