Vostrá (KSČM): Samochvála smrdí aneb ty vláčky

01.08.2013 11:08

Bývá nepsaným zvykem, že nová vláda vymění manažery ve vysokých funkcích. Nejinak tomu bylo i u vlád předchozích. Je až s podivem kolik diskusí způsobila výměna generálního ředitele Českých drah Žaludy.

Vostrá (KSČM): Samochvála smrdí aneb ty vláčky
Foto: KSČM
Popisek: Miloslava Vostrá

Mnohdy jsme jeho kroky kritizovali. Byl však tak zvaně „nedotknutelný“. Jeho poslední marketingový tah, vydání inzerátů v celostátních denících o své genialitě a prosperitě Českých drah, zaplatíme všichni ze svých kapes. K čemu to bylo dobré nechápu nejen já, ale především občané, kteří již dlouho počítají ve svých domácnostech každou korunu. Ráda bych se pana ministra dopravy zeptala, zda by bylo možné vyčíslit objem inzerce za období, po které řídil České  dráhy ex-generální ředitel Žaluda. Ve většině případů se nejednalo o inzerci, která by propagovala používání vlakové dopravy, ale spíše o inzeráty, které propagovaly úspěšnost vedení Českých drah. Stejně tomu tak bylo i u poslední prezentace. Možná překvapivý, ale zcela pochopitelný krok jeho odvolání je tedy z pohledu mnoha občanů, a to i odborníků, přijímán zcela bez výhrad.

Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…