Vostrá (KSČM): Zaorálkova ztráta paměti

25.09.2013 17:14

Volebním tématem číslo jedna se stalo OKD. Bakalovy doly jsou dnes a denně diskutovány a různé strany hledají různá řešení. Snaha prezidenta Zemana a premiéra Rusnoka je možným řešením, které může pomoci. Je však otázkou, jak na něj Bakala zareaguje.

Vostrá (KSČM):  Zaorálkova ztráta paměti
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Poněkud k nevíře jsou však výkřiky lídra ČSSD v Moravskoslezském kraji Zaorálka, který jednou zakazuje návrat Bakalovi do republiky, že je tu nežádoucí, podruhé jej vyzývá k okamžitému řešení. Trochu nám pan Zaorálek zapomněl na to, že nebýt vlády ČSSD, která tak úspěšně Bakalovi k privatizaci OKD pomohla, měli bychom dnes méně problémů. A tak mi připadá zcela nemorální, jak si ČSSD honí tzv. triko a používá velká slova, jak lidem pomůže. Kdyby v minulosti více studovala předložené návrhy, možná by dnes nemusel prezident Zeman zachraňovat, co se zachránit dá. A to ještě s velmi nejistým výsledkem. Je povinností nás všech pomoci lidem v Moravskoslezském kraji a zabránit tak nejen neštěstí jednotlivých rodin, ale především katastrofě pro nás všechny.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

7:17 Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové ekonomické legislativě Evropské unie