Zaorálek: ČSSD podporuje diplomatické řešení konfliktu v Sýrii

12.09.2013 11:13

ČSSD dlouhodobě podporuje mírové řešení sysrského konfliktu. Domníváme se, že převzetí syrských chemických zbraní pod mezinárodní kontrolu je nezbytným předpokladem pro zahájení jednání všech zúčastněných stran o politickém urovnání situace v Sýrii.

Zaorálek: ČSSD podporuje diplomatické řešení konfliktu v Sýrii
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lubomír Zaorálek

Současný vývoj vzbuzuje naději, že spolu s potřebným útlumem syrského konfliktu, který destablizuje celý region Blízkého východu, by mohla být postupně ukončena humanitární katastrofa v podobě dvou milionů vojenských a statisíce civilních obětí.

ČSSD vyzývá vládu ČR J.Rusnoka v demisi, aby podpořila diplomatické aktivity, které by vedly k vyhnutí se vojenskému zásahu v Sýrii. ČSSD zároveň podpoří jakékoli aktivity vlády ČR, které povedou k mírovému urovnání v Sýrii včetně případné nabídky humanitární pomoci. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čunek (KDU-ČSL): Náš stát se vzdal schopnosti se bránit

16:21 Čunek (KDU-ČSL): Náš stát se vzdal schopnosti se bránit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důsledkům zrušení povinné základní vojenské služby