Zwyrtek Hamplová (Nezávislí): Jana Juřenčáková si vrátit se do Senátu zaslouží

11.01.2014 8:18

Takový malý test na voliče - zvolí kandidáta stranického, nebo nezávislého? Bude na Zlínsku po útěkáři Okamurovi opět senátor, resp. zkušená senátorka pro všechny, nebo to bude zase nějaký pokus?

Zwyrtek Hamplová (Nezávislí): Jana Juřenčáková si vrátit se do Senátu zaslouží
Foto: archiv
Popisek: Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

Jana Juřenčáková, která opustila řady STANU, protože nechtěla být politickou kandidátkou, ale kandidátkou skutečně svobodnou a oproštěnou od stranických zájmů a pokynů, už v Senátu byla, mnohé tam udělala, a vyzná se tam. To je důležitý argument proto, aby hned mohla začít pracovat a jako senátorka fungovat. Vždy pomáhala obcím a městům, a není možné pochybovat o tom, že by tak činila i nadále. A je to potřeba jako sůl.

Proto si zaslouží hlas voličů daného regionu. Normálnost, vzdělání, skromnost, k tomu však ta zkušenost a odvaha prosazovat i zdánlivě neprosaditené věci, ji předurčují k senátorské roli. Nerozděluje lidi, ale spojuje, a navíc je již životně moudrá žena. Žádná pravice, žádná levice, ale logika, rozum, zdravý nadhled.
Takových lidí je třeba v politice jako sůl. Kdybych mohla, volím ji. nejsem však z daného regionu, tak alespoň tato podpora. Jano, drržím palce, do Senátu patříš, a snad to pochopí po pokusu s mluvkou Tomiem i lidé v tvém okrsku. Zlínský kraj nepotřebujeme celebrity, ale schopné zkušené a pracovité lidi plné sil. Z mého pohledu - Janu Juřenčákovou. Z daných kandidátů nepochybně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jana Zwyrtek Hamplová - profil

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…