ANO bude jednat o dalších krocích až ve středu. S účastí ve vládě nadále nepočítá

28.10.2013 17:35

Všichni napjatě očekávají, jak se postaví k vyjednávání s parlamentními stranami nováček ve sněmovně - politické hnutí ANO Andreje Babiše. Vzhledem k tomu, že lídr strany odjel na pár dnů načerpat síly do zahraničí a dotazy k postojům se množí, vydalo ANO tiskové prohlášení. tajemné však zůstává.

ANO bude jednat o dalších krocích až ve středu. S účastí ve vládě nadále nepočítá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Babišovo ANO má volební preference přes deset procent

Jednat o dalších krocích se totiž bude až ve středu 30. října v 15 hodin. Sejdou se zvolení poslanci hnutí ANO a výbor hnutí (předsednictvo a předsedové krajských organizací), aby další postup při vyjednávání se zástupci parlamentních stran společně projednali. 

Hnutí ANO dál sleduje především vývoj v ČSSD, mluvčí politického hnutí  Radka Burketová v tiskové zprávě ujistila, že žádná jednání s touto stranou, ani s ostatními, které se po víkendových volbách dostaly do sněmovny, prozatím neproběhla.

„Jsme konstruktivní hnutí a budeme hledat řešení se zástupci ostatních parlamentních stran, které projeví o jednání zájem. Budeme jednotní a budeme dál trvat na plnění našeho programu. S účastí ve vládě nepočítáme. Nicméně naším hlavním příspěvkem pro naše voliče a všechny občany v těchto volbách je fakt, že jsme zabránili nástupu levice s podporou KSČM a v režii Hradu,“ říká předseda hnutí ANO Andrej Babiš.

 

reklama

autor: ahe

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

V Senátu smůla, tak chtěli zkusit Sněmovnu. Za to ale dostal Bartoš naloženo

21:00 V Senátu smůla, tak chtěli zkusit Sněmovnu. Za to ale dostal Bartoš naloženo

Ratifikační proces Istanbulské úmluvy nedávno zarazili senátoři, když tento mezinárodní dokument odm…