Filip nařezal Nečasovi: Země je rukojmím zbabělosti

15.06.2013 21:35

Podle předsedy KSČM Vojtěcha Filipa je po uvalení vazby na Janu Nagyovou neoddiskutovatelné, že premiér Petr Nečas musí rezignovat. Česká republika je prý akorát rukojmím politických hrátek a zbabělosti.

Filip nařezal Nečasovi: Země je rukojmím zbabělosti
Foto: Radmila Zemanová-Kopecká
Popisek: Vojtěch Filip - předseda Ústředního výboru KSČM

„Vyzývám důrazně premiéra Petra Nečase k okamžité rezignaci na svou funkci. Po uvalení vazby na ředitelku premiérova kabinetu Janu Nagyovou a rebely ODS už není prostor pro váhání a nemístné výmluvy. Petr Nečas musí okamžitě ukončit návštěvu Polska a po návratu do ČR udělat poslední politický krok – předat svou demisi do rukou prezidenta republiky,“ píše Vojtěch Filip ve svém tiskovém vyjádření.

Bývalá pravá ruka premiéra Nečase Jana Nagyová a stejně tak exposlanci ODS totiž zůstávají ve vazbě. Podle Filipa je to dostatečný důvod, aby Nečas odstoupil. „Země nesmí být nadále rukojmím politických hrátek, zbabělosti a především klientelismu,“ dodává.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…