Muž, který má podporu desítek tisíc nespokojených: Vyzývám lid k anarchii!

18.07.2013 8:04

JINÝMA OČIMA Před více než dvěma lety založil Milan Mráz na Facebooku stránku s výmluvným názvem „Stydím se za vládu ČR a chci její demisi“. Pochopitelně šlo o vládu Petra Nečase. Mráz a spolu s ním téměř 30 tisíc fanoušků jeho stránky dosáhli svého. Jak protivládní aktivista vidí současnou situaci? Budete se hodně divit. „Vyzývám lid k anarchii a vypovězení poslušnosti,“ říká.

Muž, který má podporu desítek tisíc nespokojených: Vyzývám lid k anarchii!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Protivládní protest (ilustrační foto)

Poslanecká sněmovna se dle předpokladů ve středu nerozpustila. Čekal jste, že to dopadne jinak?

Bylo naprosto jasné, že pravice se nerozpustí a bude se koryt a hlavně nemravné imunity držet zuby nehty. Od Nejvyššího soudu jsme se totiž dozvěděli, že pravicoví poslanci jsou nadlidi.

Proč podle vás nepodpořila rozpuštění TOP 09? Nemohla by na předčasných volbách vydělat díky současnému oslabení ODS?

TOP 09 stejně tak jako ODS jsou zločinecké organizace a nemají v našem státě vůbec co dělat! Podívejte, pohybuji se mezi lidmi, mezi podnikateli a soukromými zemědělci, z nichž mnozí byli voliči pravice. Kdybyste slyšel, co tito pravicoví voliči nyní říkají na adresu TOP 09 a ODS… To je absolutně nepublikovatelné. Copak si to, a řeknu to natvrdo, ta hovada v TOP 09 a ODS neuvědomují, že už nemají žádné zastánce a jejich kroky a jednání jsou naprosto mimo časoprostor?

Už jste nakousl rozhodnutí Nejvyššího soudu, na jehož základě byli tři exposlanci ODS Tluchoř, Fuksa a Šnajdr propuštěni z vazby. Asi je zbytečné se vás ptát, jak to na vás zapůsobilo…

Už jsem to okomentoval včera na Facebooku následovně: „'Parta' z Nejvyššího soudu rozhodla, že nás jsou dvě skupiny: My obyčejní lidé a nadlidé, tedy poslanci. Kteří pod větou v Ústavě, že imunita se vztahuje na projev poslance, mohou loupit, krást, střílet po nás, vraždit lidi, prostě cokoliv je napadne, mají totiž imunitu. Tím skončil právní stát, tím skončila demokracie. Vyzývám lid k anarchii a vypovězení poslušnosti této partě nadlidí krytých 'partou' z Nejvyššího soudu, který si přisvojil výklad Ústavy ČR, ačkoliv na to máme soud Ústavní. Vyzývám k otevřenému 'boji' za právní stát, za demokracii, za svobodu a spravedlnost!"

Tohle se totiž jinak ani komentovat nedá. To je naprosto mimo lidské chápání a jde o totální prohnilost našeho státu. Je to něco neuvěřitelného. Vyzvu lidi, až začne volební kampaň a tito pravicoví nadlidé konečně vylezou od svých koryt na ulice a náměstí, aby "po nich lidi šli". Pravice musí zažít na ulicích peklo a doufám, že se lidi k tomu přidají! Je mi ze všech těch Kubů, Bendů, Kalousků, Gazdíků a spol. na zvracení! Opravdu se na ně na ulicích a náměstích těším!

Ivo Ištvan podle expremiéra Nečase provádí právnické experimenty na živých lidech, kteří nejsou žádnými zvířaty. Jak se stavíte k pohledu ODS na vývoj v této kauze?

Před panem Ištvanem smekám a fandím mu a půjdu ho bránit klidně vlastním tělem, aby mu nikdo nezkřivil ani vlásek. Víc takových Ištvanů. A Nečasovi mohu vzkázat jediné: Nečasi, drž už tu svou drzou ódéesáckou hubu! Každý normální člověk by zalezl pod zem a chodil kanály. Rozkrádali jste stát bez jakéhokoliv ostychu! Dával jsi své milence nehorázné odměny z našich daní, zneužívali jste státní aparát, zneužili jste vojenskou rozvědku pro soukromé účely, veřejně jste korumpovali své poslance, tzv. rebely. A to máš ještě tu drzost se vůbec ozývat a navážet se do státního zástupce Ištvana? To je vrchol arogance!

Byť zatím předčasné volby na obzoru nejsou, koalice ODS, TOP 09 a LIDEM už nevládne. Vítáte vládu odborníků Jiřího Rusnoka? Co by podle vás mělo být jejím hlavním cílem?

Jsem rád, že už konečně dovládla mafiánská vláda a pravice je odsunuta od moci. Jejím hlavním cílem musí být podpora policie a státních zástupců, aby mohli rozkrýt všechnu tu špínu a zlodějnu, která se za Nečase děla.

Co říkáte na argumenty Miroslava Kalouska, že prezident Zeman zavádí autokratický putinovský režim a je třeba bránit parlamentní demokracii?

Alkoholik Kalousek lže a používá argumenty jako starý kriminálník. Zeman se jen řídí Ústavou a naslouchá lidu, který si ho většinově zvolil za prezidenta. Jsem moc rád, že ho máme na Hradě a věřím, že už Kalouska a spol. do vlády nepustí. Kalousek totiž nepatří do vlády, ale do kriminálu.

Kdyby teoreticky došlo k přeměně na poloprezidentský či prezidentský systém, uvítal byste to? Jaké má podle vás výhody?

Pokud by tu byl zaveden systém jako v Americe nebo ve Francii, tak bych to uvítal, protože už by se nikdy nemohla dostat k moci taková vláda, jako byla ta Nečasova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…