Politici se schovávají za celebrity, zuří Paroubkův muž

25.08.2013 8:05

Stínový ministr vnitra Miroslav Němec (NS-LEV 21) varuje všechny politiky. Schovat se za celebrity jim prý nepomůže, naši zemi podle jeho názoru zachrání jen zodpovědné a odborné vedení státu, které by umožnilo vyvedení republiky z krize. Člen stínové vlády expremiéra Jiřího Paroubka (NS-LEV 21) připomíná, že dobré pěvecké kvality či skvělé sportovní výkony nepředznamenávají dobré výkony v politice.

Politici se schovávají za celebrity, zuří Paroubkův muž
Foto: Redakce
Popisek: Miroslav NĚMEC z LEV 21

„Jsem přesvědčen, že po Nečasově vládní aféře nebylo dobře ani Lucii Bílé, ani Jaromíru Jágrovi, přičemž ani jeden z nich osobně nic špatného neudělal. Některé strany, které mají na předvolební kampaň hodně peněz, však shání celebrity i do čela svých kandidátek doslova za každou cenu a ještě horší je, že to od nich odkoukaly i strany nové, které v politice teprve začínají,“ poznamenává stínový ministr vnitra.

Paroubkovi odborníci

Zdůrazňuje, že pro politiky a především pro voliče je naprosto zásadní propracovaný předvolební program, jenž voliče přesvědčí, že politici, které zvolí, povedou zemi k prosperitě. Řada stran však dnes na program rezignuje a schovává se právě jen za populární osobnosti. Příkladem může podle Němce být hnutí ANO Andreje Babiše, kterého na billboardech podporuje mezi jinými herec Martin Stropnický.

Podstatnější než známá tvář je přitom podpora školství, boj s nezaměstnaností a řada dalších kroků, se kterými si poradí právě jen odborníci. Němec závěrem zdůrazňuje, že stínová vláda NS-LEV 21 v čele s Jiřím Paroubkem je složena právě z takových odborníků, kteří vědí, co je třeba dělat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…