Drsná slova od senátora Drymla: Policisté se mě pokoušeli skrytě nahrávat

06.08.2013 17:01

Sobotní zásah policie ČR ve vrchlabské nemocnici má další pokračování. Policie dnes v odpoledních hodinách navštívila ředitele MUDr. Vladimíra Drymla, který je zároveň senátorem ČR v Královéhradeckém kraji, a následně zahájila hodinové jednání. Senátor dle svých slov v průběhu návštěvy postřehnul, že je po celou dobu tajně nahráván.

Drsná slova od senátora Drymla: Policisté se mě pokoušeli skrytě nahrávat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Vladimír dryml

„Policie ČR se dnes odpoledne dostavila do mé kanceláře v nemocnici, kde si policisté vyžádali další zdravotnickou dokumentaci. Během rozhovoru s policisty jsem přitom zaznamenal, že jsem po celou dobu tajně nahráván. Na můj dotaz policisté přiznali skryté pořizování záznamu a uvedli, že jednají na pokyn svých nadřízených!“popisuje senátor v prohlášení, které mají ParlamentníListy.cz k dispozici.

MUDr. Vladimír Dryml

  • BPP
  • Prezident svazu Senioři České republiky

„Vzhledem k tomu, že nedošlo k žádnému obvinění, považuji chování policie za skandální! V sobotu jde celé komando vyzvednout dokumenty, které bychom předložili i na klasickou výzvu, a dnes pod záminkou vydání dalších dokumentů si policie ČR dovolí tajně nahrávat na záznam senátora, který je ústavním činitelem! A to bez jediného opodstatněného důvodu!“uvádí dále Dryml.

„Již jsem podal trestní oznámení na sobotní postup jednotlivých policistů. Jelikož se zde nyní snaží policie o evidentní vykonstruování umělé kauzy jako v případě Jany Nagyové, trvám na odvolání krajského policejního prezidenta, jakožto osoby zodpovědné za chování svých podřízených,“ popisuje senátor svůj další postup. „Již jsem o celé věci informoval ministra vnitra Martina Pecinu i ministryni spravedlnosti Marii Benešovou. Nastal čas, aby tento stát zase začal respektovat demokratická pravidla a ne diktaturu policejních orgánů,“ uzavírá Dryml.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To je psycho, tohle... Němcová odešla z místnosti. Ostatní hlasovali pro

14:30 To je psycho, tohle... Němcová odešla z místnosti. Ostatní hlasovali pro

Členové ústavněprávního výboru Senátu dali zelenou petici 15 tisíc zemědělců. Ti chtějí zrušit Fialo…