Škromach vdával dceru. Pak na Facebooku rýpal do TOP 09

09.08.2013 21:30

Senátor Zdeněk Škromach (ČSSD) vdával dceru. A jak je jeho dobrým zvykem, napsal k tomu pár slov i na sociální síť Facebook. Prý není připraven na to, aby mu někdo říkal dědečku. Po oslavách si rýpl do TOP 09.

Škromach vdával dceru. Pak na Facebooku rýpal do TOP 09
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Zdeněk Škromach

„Sluníčko žene teploměr ke čtyřicítce, i horké kafíčko vypadá vlažné. A já jsem tak trochu v rozpacích, protože dnes vdávám dceru, a věřím, že to vše dobře dopadne. Děti nám nějak rychle stárnou a já nějak nejsem připravený na oslovení dědečku," napsal senátor v den svatby. O den později už se vyjádřil i k otázce předčasných voleb.

Zatím v rozpuštění sněmovny příliš nevěří, TOP 09 už prý několikrát nedodržela slovo. Sněmovna mohla být podle jeho názoru rozpuštěna už dávno. Nakonec poznamenal, že měl zase pravdu, když prosazoval podporu Rusnokovy vlády jako správnou cestu.

„Ukazuje se, že jsem měl opět pravdu s tím, že podpora Rusnokovy vlády povede k novým volbám a rozkladu stran bývalé koalice. Horko snad pomine a trocha chladu nás i potěší,“ uzavřel Škromach.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To je psycho, tohle... Němcová odešla z místnosti. Ostatní hlasovali pro

14:30 To je psycho, tohle... Němcová odešla z místnosti. Ostatní hlasovali pro

Členové ústavněprávního výboru Senátu dali zelenou petici 15 tisíc zemědělců. Ti chtějí zrušit Fialo…