Bobošíková je nepohodlná. Pro Tachecí a Matragi vařit nebude

07.08.2012 18:58

Obrazovky TV Prima měla obohatit i šéfka Suverenity Jana Bobošíková. Televize ji pozvala do svého pořadu V.I.P. Prostřeno. Z politických důvodů záhy pozvání raději zrušila.

Bobošíková je nepohodlná. Pro Tachecí a Matragi vařit nebude
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Bobošíková demonstruje před budovou vlády

Šéfka Suverenity Jana Bobošíková už připravovala své televizní menu, které ale svým hostům nikdy nenabídne. Televize Prima, která ji pozvala do svého pořadu Prostřeno, jí totiž náhle účast na televizní obrazovce zatrhla. Přesný důvod jí nesdělila. Oklikou jí ale vysvětlila, že jí není po chuti její politické angažmá.

Bobo neprostře

"TV Prima mě minulý týden sama oslovila s tím, zda bych se mohla zúčastnit pořadu V.I.P. Prostřeno," sdělila Bobošíková ParlamentnímListům.cz s tím, že nabídku sice přijala, ale až poté, co se sama otázala, zda není na závadu její politická aktivita. TV Prima ji prý ujistila, že ne. Pak ale otočila.

Spolupráce skončila. Dřív, než začala

"Už mám připravené menu, vyvěsila jsem ho i na svých stránkách na Facebooku. Bohužel ho ale neprostřu. TV Prima mi po týdnu smskou sdělila, že je nevhodné, abych se pořadu zúčastnila," řekla redakci Bobošíková. Natáčet se přitom mělo už příští neděli.

"Společně se mnou měly v pořadu být paní Matragi a paní Tachecí, o dalších účastnících nic nevím," řekla redakci šéfka Suverenity s tím, že jednání TV Prima příliš nerozumí.

Stanovisko TV Prima se redakci získat nepodařilo. Kontaktní telefon pro média v úterý odpoledne nikdo nezvedal.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jana Šulcová

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

16:45 Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

Odhalení ruské sítě ohrožující bezpečnost České republiky i Evropské unie? BIS by podle politologa a…