20. Městské slavnosti ve Slaném

24.05.2018 6:23

Již tento týden, v sobotu 26. května, ožije město Slaný 20. ročníkem Městských slavností. Letošní Městské slavnosti se ponesou v duchu První republiky a prvorepublikového cirkusu!

20. Městské slavnosti ve Slaném
Foto: archív Slaný
Popisek: Slaný

Program bude zahájen v 10 hodin slavnostním průvodem, který povede ulicemi Třebízského a Husovou na Masarykovo náměstí. Po přivítání hostů a zahájení slavností vystoupí Orchestr Beta a dále se v programu můžete těšit na komentovanou módní přehlídku ve stylu 30. let, ukázky duelových šavlí, nebo žonglérské a kejklířské představení.

Odpolední hudební program odstartuje energická show Mirky Novak a The Dozen Street, následovat bude rocková klasika Žlutý pes s Ondřejem Hejmou, zlatý hřeb programu v podobě koncertu skupiny Tata Bojs a na závěr slavností se představí Vojta Kotek se skupinou Th!s a jejich řízným rockem!

Slavnosti bude doprovázet jarmark, nebudou chybět stánky s pestrým občerstvením, žonglérský workshop pro děti, dětská scéna v zahradě Městského kina s potulným Cirkusem Bernini, ruční dřevěný kolotoč, Cirkus Berto a Panoptikum pana Vrány!

Více informací ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…