Aš: Elektronická úřední deska nahradí klasické vitríny

23.09.2015 16:53

Rada města Aše na schůzi schválila nákup elektronické úřední desky. Dodavatelem je společnost Spojmont Brno, pořizovací cena: 582 tisíce korun (bez DPH).

Aš: Elektronická úřední deska nahradí klasické vitríny
Foto: wikipedia
Popisek:

Při rekonstrukci fasády bývalé hasičské zbrojnice bude opravován také průchod domem, kde je nyní umístěno deset vitrín úřední desky. Vzhledem k tomu, že se jedná o památkově chráněný objekt, bylo památkovým úřadem doporučeno úřední desku z průchodu přemístit jinam.

Vhodná plocha pro umístění takového počtu vitrín v blízkosti městského úřadu není, proto bylo rozhodnuto o pořízení elektronické úřední desky s dotykovým ovládáním. Systém dokáže plně nahradit „papírovou“ desku a splňuje všechny legislativní podmínky.

Ve spolupráci s oddělením informatiky úřadu byly vytipovány tři možné varianty od tří různých dodavatelů. Posouzením nabídek byla doporučena nabídka spol. Spojmont Brno.

Elektronická úřední deska bude umístěna do prostranství u nového hlavního vstupu do budovy městského úřadu v Kamenné ulici.

Radní dále na své poslední schůzi schválili projektanta revitalizace sídliště Mikulášská, Příbramská

Rada města Aše schválila výsledek výběrového řízení na pořízení projektové dokumentace pro revitalizaci sídliště Příbramská, Mikulášská a pověřila starostu k podpisu smlouvy o dílo se zhotovitelem Ing. Romanem Fildánem.

Do VŘ se přihlásili tři uchazeči, přičemž vítězný projektant nabídl nejnižší cenu 464 tisíc Kč (bez DPH).

Projektová dokumentace řeší revitalizaci území panelového sídliště Mikulášská a přilehlých lokalit (například lesík u teplovodu nad Hedvábnickou ulicí). Projekt bude zpracován dle studie Ing. arch. Václava Zůny. Studie vznikla v nedávné době ve spolupráci s obyvateli sídliště.

I projekt úprav okolí kulturního centra bude zadán Ing. Fildánovi.

Rada města Aše schválila výsledek výběrového řízení na akci PD 2. etapa rekonstrukce Aritma – venkovní okolí a po schválení rozpočtového opatření v ZM pověřila starostu města k podpisu smlouvy se zhotovitelem, Ing. Romanem Fildánem.

Projektová dokumentace bude řešit území svahu od schodiště podél radnice až k ulici Studentské, dle studie zpracované kanceláří Ing. arch Václava Zůny. Ing. Fildán uspěl v konkurenci dalších dvou uchazečů s nabídkovou cenou 304 tisíce korun (bez DPH), přičemž jediným kritériem výběru byla cena díla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …