Aš: Sídliště Mikulášská, Příbramská se v letošním roce revitalizovat nebude

24.01.2017 8:32

Nestihne se totiž doprojektování sedmi přeložek kabelů elektrické sítě v termínech, které by umožnily zahájení stavby tak, aby byla jistota, že revitalizace se stihne dokončit ještě na podzim. Zastupitelstvu města bude proto navrženo posunout realizaci této investice na rok 2018 a finanční prostředky připravené na úpravy sídliště použít na další akce. Na revitalizaci sídliště a přilehlého lesoparku je v rozpočtu města vyčleněno 45 miliónů korun.

Aš: Sídliště Mikulášská, Příbramská se v letošním roce revitalizovat nebude
Foto: wikipedia
Popisek:

Vedení města bude proto na nejbližším zasedání zastupitelstva navrhovat pro letošní rok k odsouhlasení revitalizaci vnitrobloku Tesařská, Mírová, dokončení parkovacích ploch u tělocvičny v ulici Gustava Geipela, což jsou dvě menší investiční akce, a jednu z kategorie velkých – vybudování tříd základní umělecké školy v části objektu kulturního centra LaRitma v Kostelní ulici, včetně úprav okolí.

Další letošní, již avizované investice, jsou beze změn – z těch větších se kromě úprav hráze a přelivné hrany rybníku ve Vernéřově uskuteční ještě společná investice s Krajskou správou a údržbou silnic Karlovarského kraje v ulicích Šaldova a Janáčkova, kde krajská organizace v obou ulicích zrekonstruuje vozovky a vybuduje okružní křižovatku a město Aš za cca 11 miliónů korun parkovací zálivy, chodníky a veřejné osvětlení.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

10:28 Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

V pátek 3. května se slavnostně otevře nové vlakové nádraží včetně budovy dopravního terminálu. Zatí…