Aš: Střední opravy komunikací startují

05.09.2017 20:28

Dohromady pěti míst v Aši se týká letošní plán středních oprav komunikací, ve kterém jsou uvedeny ulice Na Háji, Čajkovského, Havlíčkova, Textilní a Příkrá.

Aš: Střední opravy komunikací startují
Foto: wikipedia
Popisek:

Zatím se pracuje v Havlíčkově ulici, kde je rekonstruován chodník po jedné straně o délce cca 150 metrů, obnovena zde bude také vozovka. Opravu provádí společnost ROADFIN STAVBY s cenou 1,5 milionu korun. Stavební firma vyhrála i další tři výběrová řízení, a to na opravu vozovky v ulici Na Háji v celé její délce (3,5 milionu korun), opravu dvou částí Textilní ulice (1,4 mil. Kč) a část vozovky v ulici Příkrá (0,47 mil. Kč).
Nezbytná povolení už byla vydána na celkovou uzavírku ulice Čajkovského, v úseku mezi křižovatkami s ulicemi Gustava Geipela a Horská, kde společnost Algon provede celkovou opravu povrchu vozovky a chodníků. Cena této zakázky je 0,48 mil. Kč.

Výběrová řízení zhotovitelů realizovala městská společnost Ašské služby.

O komunikacích ve městě je i tato doplňující informace. Týká se Dlouhé ulice. Zde došlo ke změně dopravního značení, kdy zúžená část ulice byla ve směru ven z města zjednosměrněna. Z opačné strany, ve směru od hřbitova, do Dlouhé už nezajedete. S výjimkou dopravní obsluhy je tu zákaz vjezdu nákladních automobilů.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…