Autentický průvodce TO JE BRNO vychází v rozšířeném vydání

15.09.2017 13:07

Turistické informační centrum města Brna vydává novou verzi autentického průvodce TO JE BRNO. Nové vydání je doplněno o kapitolu, v níž okolní obce popisují svou výjimečnost. V původní verzi totiž kapitola věnovaná okolí Brna vzbudila kontroverze.

Autentický průvodce TO JE BRNO vychází v rozšířeném vydání
Foto: Martin Šimák
Popisek: Pohled na Brno shora, letecký snímek

Autentický průvodce TO JE BRNO, který Turistické informační centrum města Brna vydalo letos 1. dubna při příležitosti zahájení turistické sezóny, obsahoval deset subjektivních pohledů na Brno a okolí. Publikace rozpoutala debatu o tom, jak propagovat turistické destinace, a to především v souvislosti s kapitolou, která se věnovala okolí Brna.

Nyní TIC BRNO vydává druhé, rozšířené vydání publikace.

„Dohodli jsme se se starosty dotčených měst a obcí, že do průvodce přidáme kapitolu, ve které budou moci vyzdvihnout fakt, proč by měli turisté jejich destinaci navštívit. Této možnosti využil Adamov, Blansko, Kuřim, Moravský Krumlov, Rousínov a Velké Pavlovice,“ vysvětlil primátor města Brna Petr Vokřál.

Kromě přidání této kapitoly se změnila i obálka průvodce a také editorial, který reaguje na první vydání.

„Rozšířené vydání autentického průvodce vydáváme v nákladu dvou tisíc kusů. V první fázi, tedy do konce tohoto týdne, bude k dostání na několika prodejních místech v obcích z jedenácté kapitoly. Tato místa zveřejníme na facebookové stránce TIC Brno,“ řekla Jana Janulíková, ředitelka TIC BRNO.

Poté se bude prodávat v infocentrech, a to konkrétně v TO JE BRNO na Panenské ulici a „pod krokodýlem“ na ulici Radnická. K dostání bude také na e-shopu.

„Průvodce budeme prodávat za 199 korun,“ uzavřela Janulíková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

7:17 České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

Město České Budějovice představilo jednoznačné plány k výstavbě akvaparku na levém břehu Vltavy, pob…