Benešov: Nebaví vás neustále hledat místo k parkování?

01.05.2017 10:33

Pokud necháváte své auto zaparkované na ulici, můžete se obávat, že dojde v anonymním prostředí městských sídlišť k jeho poškození – ať už bezohledným chováním ostatních účastníků provozu nebo vandaly.

Benešov: Nebaví vás neustále hledat místo k parkování?
Foto: wikipedia
Popisek: Benešov

Také je nepříjemné, když v zimních dnech musíte před vyjetím na cestu nejdříve oškrábat námrazu ze skel, mráz leze za nehty a navíc ztrácíte své drahocenné minuty. Nepříjemností letních dnů je usedat do auta rozpáleného sluncem. Nabízíme vám jednoduché řešení vašich starostí – možnost bezpečného a pohodlného parkování.

Město Benešov připravuje záměr pronájmu volného parkovacího stání č. 51 v podzemních garážích v ulici
J. Švermy v Benešově. Na úřední desce bude brzy zveřejněn záměr pronájmu, ve kterém jsou uvedeny podmínky pronájmu. Minimální nájemné činí 8.500 Kč za rok včetně DPH. Při podpisu smlouvy je nutné uhradit zálohu ve výši 1.000 Kč na přístupovou kartu, při ukončení nájemní smlouvy vám bude tato částka vrácena na váš účet. Parkovací místo č. 51 je již volné vaše  nabídky ke zveřejněnému záměru můžete doručit do 22.05.2017. Z doručených nabídek vybere Rada města Benešov na své schůzi dne 24.05.2017 nájemce, se kterým bude následně uzavřena smlouva.

Dovolujeme si pouze upozornit,
že parkovací stání v podzemních garážích jsou určena k parkování osobních vozidel standardních rozměrů, nejsou vhodná pro velká terénní vozidla a podobně. Od roku 2007, kdy byly podzemní garáže uvedeny do provozu, došlo k výrazné proměně užívaných typů a velikostí osobních vozidel. Výměra parkovacích míst odpovídá normě pro parkování osobních vozidel malých a středních rozměrů, majitelé velkých aut by zde měli s parkováním problémy. Tímto upozorněním bychom těmto problémům chtěli předejít. Více informací ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…