Beroun: Policisté hledají svědky dopravních nehod

13.12.2011 11:02

K dopravní nehodě došlo v době od 5. prosince od 19:00 hodin do 6. prosince do 06:30 hodin v ul. Švermova před č.p. 1547 v obci Beroun, kde dosud nezjištěný řidič s dosud nezjištěným vozidlem a dosud nezjištěným způsobem poškodil u pravého okraje místní komunikace ul. Švermova zaparkované vozidlo tovární značky Škoda Octavia.

Beroun: Policisté hledají svědky dopravních nehod
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Dosud nezjištěný řidič, aniž by sepsal s majitelem poškozeného vozidla záznam o dopravní nehodě pro pojišťovnu, z místa dopravní nehody ujel. V souvislosti s předmětnou dopravní nehodou nebylo hlášeno žádné zranění osob. Způsobená škoda 5 000 Kč. Při vyšetřování dopravní bylo zjištěno, že řidič, který zde své vozidlo Škoda Octavia zaparkoval, nedodržel volný alespoň jeden jízdní pruh široký nejméně 3 metry pro každý směr jízdy a dále vzdálenost nejméně 5 metru před hranicí křižovatky.

K dopravní nehodě došlo v době od 26. listopadu 2011 od 19:00 hodin do 27. listopadu 2011 do 07:10 hodin na místní komunikaci před domem č.p. 32, v obci Žebrák, kdy dosud nezjištěný řidič s dosud nezjištěným vozidlem a dosud nezjištěným způsobem poškodil na odstavné ploše přiléhající k místní komunikaci zaparkované osobní motorové vozidlo tov. zn. Audi A6. Dosud nezjištěný řidič, aniž by sepsal s majitelem poškozeného vozidla záznam o dopravní nehodě pro pojišťovnu, z místa dopravní nehody ujel. V souvislosti s předmětnou dopravní nehodou nebylo hlášeno žádné zranění osob. Způsobená škoda 15 000 Kč.

Dopravní policisté uvedené nehody stále šetří a prosí případné svědky nehod, aby své poznatky předali vyšetřujícím policistům na telefonním čísle 974 872 255. V případě nepřítomnosti policistů prosíme o ponechání vzkazu na záznamníku s uvedením kontaktu. Rovněž je možno využít bezplatné telefonní linky 158.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mesto-beroun.cz

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

19:27 Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

Kompletní obnovou uličního profilu projde slepý úsek Šantovy ulice od parkoviště po tř. 17. listopad…