Beroun: Strážníci díky kamerám zadrželi vandala, který vyvracel koše

08.07.2011 16:10

Mladíka, který v centru Berouna vyvracel odpadkové koše, se před několika dny podařilo zadržet městským policistům v Berouně. K dopadení vandala přispěly záznamy z bezpečnostních kamer, které monitorují centrum města.

Beroun: Strážníci díky kamerám zadrželi vandala, který vyvracel koše

Hlídka na jedné z kamer viděla skupinu osob a mezi nimi i dvaadvacetiletého mladíka, který lomcoval s litinovým odpadkovým košem u Billiard klubu v dolní části Husova náměstí. Mladíkovi se podařilo koš vyrvat ze země a hodit s ním tak, že praskl. Poté se skupina odebrala k horní Plzeňské bráně. To už je pronásledovali městští policisté. Mladíka zadrželi u prodejny kol a odvedli ho zpět na místo činu. Zapírání mu nepomohlo, vše bylo zaznamenáno na kamerách. Navíc další kamera odhalila, že se pokoušel neúspěšně vyrvat ze země i další koš u muzea. Technické služby Beroun vyčíslily škodu takřka na devět tisíc korun. Neboť se jedná o trestný čin, byla věc předána Policii ČR.

Další zprávy z Berouna čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mesto-beroun.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…