Bezpečné Znojmo se zaměří na zahrádky

22.10.2014 9:06

Po navýšení počtu strážníků ve městě, modernizaci kamerového systému a vyhlášce omezující hazard ve městě přichází koncepce Bezpečné Znojmo s dalším opatřením, které si klade za cíl lépe ochránit zahrádky v devíti zahrádkářských oblastech ve Znojmě.

Bezpečné Znojmo se zaměří na zahrádky
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

„Chatky a zahradní boudy bývají často nedostatečně zabezpečené, hojně pouze visacími zámky, namísto toho, aby byly chatky opatřeny bezpečnostními prvky, jako jsou mříže, uzamykatelné okenice, tvrzené sklo, nebo kvalitní vložka zámku. Pro pachatele je pak snadné se do objektu dostat. Vybere si to místo, které je pro něj nejsnadněji překonatelné,“ říká Petr Hladký, manažer prevence kriminality města Znojma.

Majitelé ve svých chatkách také často nechávají drahou zahradní techniku, která bývá lákavým a snadným cílem pro zloděje. Proto městská policie vytvořila devátý okrsek, do kterého spadají všechny zahrádkářské oblasti a městská část Hradiště. Pravidelné obhlídky tu provádí strážník se služebním psem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: znojmocity.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…