Blansko má zkušenost s táborem s logopedem

04.08.2015 19:47

V červenci 2015 uspořádala Nemocnice Blansko ve spolupráci s Domem dětí a mládeže Blansko (DDM) příměstský tábor s názvem „Tábor s logopedem“. Již z názvu je patrné, jaké zaměření tábor měl.

Blansko má zkušenost s táborem s logopedem
Foto: Blansko.cz
Popisek: Blansko

Zúčastnit se mohly děti zaměstnanců blanenské nemocnice, klienti logopedických ambulancí Nemocnice Blansko i široká veřejnost. Tábor byl zaměřen především na rozvoj sociálních dovedností a rozvoj komunikace, a to hravou formou.

Rodiče mohli pro svoje děti zvolit délku pobytu na táboře, a to na jeden nebo dva týdny. Byly přijímány děti ve věku od 5 do 9 let. Předem byl připraven program, ve kterém nechybělo koupání, stopovaná, výlety a také řada zábavných her. Během dne probíhal odborný program podporující rozvoj slovní zásoby, sluchového vnímání, motoriky mluvidel a individuální logopedická intervence.

Odbornou stránku zaštítily klinické logopedky Nemocnice Blansko Mgr. Miroslava Dyčková a Mgr. Lucie Gašičová. Pedagogickým odborníkem byl Ota Kostka z DDM.

Tábora se zúčastnilo celkem 35 dětí (některé týdenní formou, jiné čtrnáctidenní formou). Mnohé z nich byly na svém prvním táboře.

Počasí, které bylo vskutku letní, táboru přálo a my doufáme, že tábor dětem naplnil léto krásnými zážitky.

Všem, kteří se na realizaci tábora podíleli, velice děkujeme. Děkujeme rovněž i rodičům a jejich dětem za přízeň a až překvapující zájem o tento projekt. Právě počtem účastníků, kdy jsme bohužel v důsledku naplněné kapacity museli několik zájemců odmítnout, víme, že akcí pro děti není nikdy dost a již nyní se těšíme na příští rok, kdy bychom chtěli realizaci Tábora s logopedem znovu zopakovat. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…