Bohumín: Kamenné kino zavřela vážná porucha, zábavu zajišťuje to letní

28.07.2017 14:30

Fandové kinematografie si o prázdninách musí v Bohumíně vystačit s promítáním pod širým nebem. Kvůli vážné poruše na projektoru je až do odvolání uzavřené kamenné kino.

Bohumín: Kamenné kino zavřela vážná porucha, zábavu zajišťuje to letní
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

Bohumín naštěstí disponuje i letním kinem, které každý večer až do začátku září promítá filmy pro dospělé i pro děti. Oprava technického zázemí kamenného kina potrvá minimálně měsíc.

„Při servisu bylo zjištěno, že se nestandardně chová karta, která vykazovala nárůst teplot. První podezření padlo na ni, ale ani po její výměně se problém neodstranil. Další diagnostika odhalila, že je s největší pravděpodobností vadná zobrazovací čipová sada projektoru. Zjištěné údaje jsme zaslali výrobci a čekáme na potvrzení diagnózy,“ uvedl Karel Balcar, ředitel městské agentury K3, která kino provozuje. Pokud by se předpoklad potvrdil, znamenalo by to vysokou investici a několik týdnů potřebných k vyřešení problému.

Návštěvníkům, kteří si dopředu zakoupili vstupenku na zrušené promítání, K3 peníze vrátí v pokladně kina. Lístky z akce "Promítání za vysvědčení" mohou lidé vyměnit v pokladně kina za volné vstupy na pohádky do letního kina. Právě letní kino nyní v Bohumíně zajišťuje filmovým fandům zábavu a až do začátku září nabízí každý večer jiný film. Na programu jsou české i zahraniční snímky z minulých let, mimo jiné animované komedie, muzikály či thrillery. Posledním snímkem, který letní kino odvysílá 3. září, bude tuzemská komedie Bezva ženská na krku. „V té době už snad bude promítat i naše kamenné kino. Uděláme maximum pro to, aby se nám podařilo co nejdříve složitou závadu vyřešit,“ uzavřel Balcar.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

7:17 Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

V uplynulých měsících prošlo kino čas zevrubnou obnovou, největší za posledních 20 let. Kinosál s no…