Bohumín: Zloději si dělali zálusk na jízdní kolo a palety, marně

20.07.2017 8:33

Strážníci překazili zlodějům plány, rovnou dva úspěšné zásahy zaznamenali v městské části Pudlov. V jednom případě šlo o odcizené jízdní kolo a ve druhém o dřevěné palety, které si lapka uzmul na jedné ze staveb.

Bohumín: Zloději si dělali zálusk na jízdní kolo a palety, marně
Foto: wikipedia
Popisek: Bohumín - Náměstí T. G. Masaryka

Odpoledne, velký supermarket v ulici 9. května, kolem plno lidí. A přesto zloděj udeřil. Odcizil jízdní kolo, jenže nepočítal s tím, že majitel poskytne strážníkům podrobný popis bicyklu. Netrvalo dlouho a muži zákona byli na stopě. Muž na odcizeném kole kličkoval Drátovenskou ulicí v Pudlově. „Strážníkům, když ho zastavili, cyklista uvedl, že kolo získal od muže, který postával opodál. Hlídka proto oba „vypravěče“ omezila na osobní svobodě a případ předala Policii České republiky,“ popsal Karel Vach, ředitel Městské policie v Bohumíně.

Další nezvaný pracant způsobil rozruch jiného dne krátce před půlnocí. Kamerový systém zaznamenal v Jeremenkově ulici v Pudlově muže, jak se táhne s dvoukolovým vozíkem naloženým dřevěnými paletami. Následovala kontrola. „Muž strážníkům uvedl, že čtyři kusy palet pochází ze stavby v Bezručově ulici. Musel se tedy s károu táhnout zpátky na místo, odkud materiál odcizil. Případ dořeší právní odbor radnice,“ uvedl Karel Vach.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

22:28 Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

Jako každý rok ocenil Zlínský kraj pracovníky ve školství. Mezi patnácti oceněnými z celého kraje by…