Bohumíňáci stráví Štědrý večer opět společně na náměstí

22.12.2014 17:10

Už po jednadvacáté stráví stovky, ba tisíce Bohumíňáků Štědrý večer společně na náměstí T. G. Masaryka v centru Bohumína. Po štědrovečerní večeři a nadílce pod vánočním stromečkem zamíří na výjimečnou akci v Moravskoslezském kraji nazvanou Na Štědrý večer všichni spolu.

Bohumíňáci stráví Štědrý večer opět společně na náměstí
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

S termoskami i něčím ostřejším na zahřátí v kapse se přijdou potkat s přáteli, vyměnit si i nějaký ten dárek, ale hlavně popřát si pěkné Vánoce i šťastný nový rok. Na zahřátí bude k mání na náměstí i teplá medovina a svařené víno. Zahrát a zazpívat přijede do Bohumína dobová skupina Calata.

Akce má regionální rozměr. Na náměstí se scházejí lidé nejen z Bohumína, ale také z blízkého okolí. Slavnostní tečku za celým programem tradičně udělá speciální vánoční ohňostroj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mesto-bohumin.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…