Bohumínský Rockwool připravuje setkání se sousedy

23.11.2017 11:34

Vedení výrobního závodu společnosti Rockwool připravuje setkání s lidmi, kteří bydlí v bezprostředním okolí areálu továrny. Podobné jednání se uskutečnilo před necelým rokem.

Bohumínský Rockwool připravuje setkání se sousedy
Foto: wikipedia
Popisek: Bohumín - Náměstí T. G. Masaryka

„Schůzka navazuje na setkání z prosince loňského roku a naším záměrem je informovat o postupu řešení připomínek občanů a o dalších záležitostech týkajících se našeho výrobního závodu,“ uvedli pořadatelé v pozvánce.

Setkání se uskuteční v pondělí 27. listopadu 2017 od 15:30 hodin v budově někdejší jídelny ROCKWOOL, a.s. a jediným bodem programu bude krátká prezentace s prostorem pro případné dotazy.

Společnost Rockwool je lídrem na trhu stavebních a průmyslových izolací a také izolací pro námořní průmysl. Závod předloni investoval miliardu korun do modernizace výroby, revitalizace areálu a stal se výrobním a logistickým centrem technických izolací celé skupiny Rockwool pro střední a východní Evropu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…