Bohumínský klub Bunkr slaví páté narozeniny

01.11.2014 6:35

Nízkoprahový klub Bunkr v Bohumíně působí už 5 let. Místo pro děti a mládež ve městě funguje od 3. listopadu 2009. Nízkoprahový klub výročí oslaví spolu s klienty ve středu 5. listopadu odpoledne.

Bohumínský klub Bunkr slaví páté narozeniny
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

Nezisková organizace Bunkr v roce 2009 překročila hranice města Třince, když rozšířila svou činnost do Bohumína. Uvedla zde do života registrovanou sociální službu nízkoprahové zařízení pro děti a mládež (NZDM) - Klub Bunkr.

„U příležitosti pátého výročí se setkáme se zástupci města, s pracovníky ze sociálního odboru, s našimi bývalými pracovníky a kolegy z jiných sociálních služeb. Pro klienty pak připravíme zábavnou narozeninovou oslavu,“ slibuje za Bunkr Markéta Michalková.

Klub Bunkr poskytuje zázemí, podporu a odbornou pomoc klientům, kterými jsou děti a mládež ve věku 13 až 20 let v obtížné životní situaci. Nejčastěji s nimi řeší motivaci ke vzdělání a uplatnění na trhu práce. Na to navazuje prevence kriminality a prevence sociálního selhávání dospívajících ve společnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mesto-bohumin.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

19:06 Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

V lesním terénu vrchu Háj byla nedávno dokončena stavba sedm kilometrů dlouhé přírodní trasy pro vyz…