Brno: Jak vybrat základní školu? Rozhodování usnadní veletrh

26.11.2015 10:54

Do Střediska volného času Lužánky na Lidické ulici by měli ve čtvrtek a v pátek 26.-27. listopadu zamířit zejména rodiče předškolních dětí, kteří zatím nejsou rozhodnuti, na kterou základní školu své dítě v lednu zapíšou.

Brno: Jak vybrat základní školu? Rozhodování usnadní veletrh
Foto: Martin Šimák
Popisek: Pohled na Brno shora, letecký snímek

Na tradičním Veletrhu základních škol budou mít příležitost seznámit se s nabídkou vzdělávacích programů jednotlivých brněnských státních, církevních i soukromých základních škol a vybrat tak pro své nastávající prvňáčky školu „na míru“.

Veletrh základních škol pořádá Odbor školství, mládeže a tělovýchovy Magistrátu města Brna ve spolupráci se SVČ Lužánky a řediteli brněnských základních škol. Slavnostní zahájení proběhne ve čtvrtek 26. listopadu ve 13.30 hod., otevřeno bude do 18 hod. V pátek 27. listopadu bude mít veřejnost možnost nasbírat informace o školách mezi 14. a 18. hodinou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…