Bruntál: Ulička vandalům nedala znovu spát

23.11.2014 19:16

Další poškození nedávno kompletně zrekonstruované Farní uličky objevili při jedné z pochůzek strážníci bruntálské městské policie.

Bruntál: Ulička vandalům nedala znovu spát
Foto: bruntal.net
Popisek: Náměstí města Bruntál

Neznámí vandalové poškodili a následně odcizili takřka pět kusů plechových parapetů, kterými jsou osázeny zídky tak, aby nedocházelo k jejich drolení.

„Během krátké doby je to už druhé poměrně výrazné poškození Farní uličky, ta přitom byla teprve letos v červnu otevřena po několikaměsíčních úpravách. Nedávno jsme řešili poničené malby a teď jsou to vyrvané plechové parapety,“ řekl Ing. Marian Hvorecký vedoucí Správy majetku, kultury a rozvoje města při MěÚ Bruntál.

Majitelem zídky je Zámek Bruntál a tak bude město s majitelem jednat a doporučí, aby byl místo parapetního plechu použit jiný materiál. Případné nenechavce a vandaly snad definitivně odradí obklad nebo betonové stříšky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mubruntal.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…