Celý říjen se budou v Chomutově a Jirkově představovat neziskovky a sociální služby

30.09.2014 20:57

Po celý říjen budou mít obyvatelé Chomutova i blízkého Jirkova příležitost seznámit se s nabídkou služeb neziskových a sociálních organizací.

Celý říjen se budou v Chomutově a Jirkově představovat neziskovky a sociální služby
Foto: chomutov-mesto.cz
Popisek: Chomutovské náměstí

„Cílem společných prezentací, ale i dnů otevřených dveří v jednotlivých zařízeních, je představení jejich činnosti a poskytovaných služeb široké veřejnosti. Spojení s Jirkovem je logické, protože vzhledem k blízkosti obou měst pracují některé organizace s přesahem,“ uvedla projektová manažerka Jana Hronová.

Zájemci se mohou přijít podívat na dny otevřených dveří, přednášky, setkání, hry, dílny, soutěže, vystoupení, a to podle vypsaných termínů na celý měsíc. Společný den s neziskovkami bude odpoledne 7. října v Jirkově, 15. října v atriu knihovny v Chomutově a 29. října v Sociálním centru Kamínek. Zde budou mít lidé příležitost setkat se se všemi pohromadě a pořadatelé navíc slibují bohatý doprovodný program pro malé i velké.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Chomutov-mesto.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…