Cena Ď za Liberecký kraj bude opět udělena v Novém Boru

12.02.2017 18:36

I v roce 2017 se bude v Novém Boru děkovat. Město opět přijalo roli generálního partnera významného charitativního projektu Richarda Langera, jehož cílem je nejen poděkování osobnostem a organizacím za nezištnou pomoc potřebným, ale také vytvoření prostoru pro setkání a sblížení lidí.

Cena Ď za Liberecký kraj bude opět udělena v Novém Boru
Foto: René Latko / novy-bor.cz
Popisek: Nový Bor

Nominaci na cenu Ď 2017 může podat prakticky kdokoliv, kdo cítí potřebu veřejně poděkováním ocenit poskytnutý dar či pomoc. Všichni mohou využít této příležitosti a nominovat své mecenáše, sponzory a dobrodince, podmínkou nominace je pouze význam pomoci a její dopad pro toho, kdo byl podpořen.

Předání cen proběhne v Novém Boru ve čtvrtek 30. března v 18 hodin v Navrátilově sále.

Vyhlášen bude vítěz krajského kola Ceny Ď a město současně využije této příležitosti k udělení ceny městské. Definitivní uzávěrka nominací na finále ceny Ď 2017 je 30. dubna 2017. Má-li však nominace projít i krajským a městským kolem, čímž se pochopitelně zvyšuje šance nominovaných na získání ocenění, nominujte co nejdříve.

Formulář k podání nominací je dostupný na www.cena-d.cz.
Uzávěrka nominací do krajského kola je 28. února 2017. Z těchto nominací následně vybere krajské kolegium vítěze krajské ceny a městské kolegium udělí na jejich základě cenu města.
Vyplněný nominační lístek zašlete do data uzávěrky na e-mail: cena-d@centrum.cz
a v kopii na e-mail: aforgacova@novy-bor.cz.

Do nominace je nutno uvést (požadované údaje jsou důležité z organizačních důvodů):

• Jméno mecenáše, sponzora, dobrodince a kontakty na něj
Je-li Váš mecenáš soukromá osoba, prosím, uveďte: jméno, přesnou poštovní adresu, e-mail, telefon.
Je-li Váš mecenáš firma, či jakákoliv organizace, nadace, sdružení apod., prosím uveďte: přesný název firmy, jméno osoby zastupující firmu, poštovní adresu, telefon, e-mail.

• Název podpořeného projektu či název podpořené organizace

• Zdůvodnění nominace

Do nominačního formuláře je také třeba uvést údaje za nominujícího (město a kraj, ve kterém sídlíte, název organizace, přesnou poštovní adresu, telefon, e-mail) včetně jména a funkce osoby odpovídající za nominaci.

Všem, kteří nedisponují elektronickou poštou a rádi by se zapojili do procesu nominací, nabízíme pomoc na Odboru školství, kultury a sportu MěÚ, budova A, 3. patro.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

10:28 Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

V pátek 3. května se slavnostně otevře nové vlakové nádraží včetně budovy dopravního terminálu. Zatí…