Centrum Ostravy nadále patří bruslařům

17.01.2017 13:59

Ostrava podpořila z rozpočtu šampionát v krasobruslení celkem osmi miliony korun, z toho 500 tisíc korun je věnováno na provoz kluziště, které bude otevřeno na Masarykově náměstí i v dalších dvou týdnech. V provozu zůstává rovněž půjčovna bruslí a tzv. tučňáků pro malé děti. Během Mistrovství Evropy v krasobruslení se kluziště stane součástí fan zóny.

Centrum Ostravy nadále patří bruslařům
Foto: Ostrava.cz
Popisek: Ostrava

Kluziště na náměstí je nadále v provozu a v době konání Mistrovství Evropy v krasobruslení v Ostravě od 25. do 29. ledna bude součástí fan zóny. Bruslaři jej mohou využít denně od 10 do 20 hodin a po setmění je ledová plocha nasvícená. V době konání ME v krasobruslení mohou bruslaři zároveň fandit. Na LED obrazovkách budou sledovat průběh soutěžních jízd, sestřihy a zajímavosti z šampionátu. Během mistrovství přijedou do fan zóny krasobruslaři, aby se setkali s fanoušky, a zúčastní se autogramiád.

Od pondělí 16. ledna obohatil kluziště fotokoutek se zabudovanou dotykovou obrazovkou, kamerou a platebním terminálem. V něm si fanoušci mohou vytisknout své fotky z Instagramu anebo díky kameře se vyfotí a snímky si hned vytisknou.
Ledovou plochu si mohou s předstihem objednat školy pro bruslení v době od 10 do 12 hodin.

V nabídce je také půjčovna bruslí i pomocných tučňáků pro nejmenší bruslaře.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…