Česká Lípa: Burza škol 2014

03.11.2014 7:29

Žáci končících ročníků základní škol, jejich rodiče a pedagogové, i další zájemci o studium na středních školách a učilištích mohou navštívit ve středu 5. listopadu od 9:30 do 17:00 hodin a ve čtvrtek 6. listopadu od 9:00 do 16:30 hod. prostory Střední odborné školy a Středního odborného učiliště v České Lípě, ul. 28. října 2707, kde se koná BURZA ŠKOL 2014.

Česká Lípa: Burza škol 2014
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Zástupci 38 středních škol a učilišť nejen z Českolipska, ale i z jiných regionů, poskytnou všem zájemcům potřebné informace včetně písemných materiálů. V jednotlivých expozicích se návštěvníci seznámí s nabízenými obory také prostřednictvím praktických ukázek dovedností studentů a obrazových prezentací o činnosti škol.

Pestrou nabídku studijních a učebních oborů doplní možnost konzultací s pracovníky pedagogicko-psychologické poradny nebo úřadu práce a bohatý doprovodný program, v jehož rámci jsou připraveny například přehlídky účesů, ukázky bojových umění a vystoupení tanečníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mucl.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

16:14 Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

Praha, Brno, Bratislava a nyní i Otrokovice mají kvalitní veřejný elektrický kontaktní gril. Novinku…