Česká Lípa: Před hypermarketem Albert vznikne tržní místo

25.04.2018 17:37

Před hypermarketem Albert (ul. Borská) vznikne nové tržní místo, kde se budou prodávat domácí produkty. Rozšíření tržního řádu o toto místo odsouhlasili radní města Česká Lípa.

Česká Lípa: Před hypermarketem Albert vznikne tržní místo
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Radní tak vyhověli žádosti Hypermarketu Albert, který před svým obchodem hodlá celoročně prodávat domácí zeleninové a ovocné výpěstky, sadby stromků, sezónní řezané květiny, vajíčka, jedlé houby, lesní plody a včelí med, v době od 1. 4 do 30. 9. pak také zmrzlinářské výrobky.

V tuto chvílí tak má město podle nového tržního řádu a na základě žádostí společností zřízena tržní místa i na soukromých pozemcích a to u obchodního domu "Andy", obchodního domu "Kaufland", na odstavném místě při výjezdu z České Lípy na Nový Bor a u Hypermarketu Albert.

Připomínáme, že tržní řád zakazuje na území města Česká Lípa podomní a pochůzkový prodej vyjma veřejně vyhlášených sbírek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdlant: Demolice kotelny, komína a dalších objektů v areálu nemocnice začne 20. května

7:10 Frýdlant: Demolice kotelny, komína a dalších objektů v areálu nemocnice začne 20. května

Nevzhledné a zchátralé budovy v čele s bývalou centrální kotelnou začnou koncem května mizet z areál…