Česká Lípa: Strategický plán rozvoje města se bude veřejně projednávat

18.03.2017 7:32

Poslední náměty a připomínky mohou občané České Lípy uplatnit 4. dubna 2017 při veřejném projednávání Strategického plánu rozvoje města na období do roku 2023, které se uskuteční v Kulturním domě Crystal od 17 hodin. Strategický plán je zásadním rozvojovým dokumentem, který mapuje stav rozvoje města, vizi dalšího rozvoje, strategické cíle a opatření k jejich dosažení.

Česká Lípa: Strategický plán rozvoje města se bude veřejně projednávat
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

„Strategický plán je z podstaty věci obecným dokumentem, k jehož konkretizaci dojde až v následných Akčních plánech a oborových koncepcích. Hlavní zodpovědnost za jeho schválení má zastupitelstvo. Přesto bychom rádi slyšeli připomínky a náměty občanů, zejména pokud by šlo o upozornění na případné omyly či chyby v textu,“ říká starostka Romana Žatecká. „Do města opět zavítá zhotovitel Plánu - společnost GaREP. Občané tedy mohou vyslechnout prezentaci ke strategickému plánování.

Dozvědí se také, kterých dvanáct oblastí je označeno za prioritní a jaké oborové koncepce jsou v Plánu doporučeny k dalšímu zpracování,“ doplňuje místostarosta Juraj Raninec.

STRATEGICKÝ PLÁN (jeho analytickou i návrhovou část), informace k procesu jeho tvorby a speciální FORMULÁŘ na PŘIPOMÍNKY naleznete ZDE. Písemné připomínky můžete zasílat do 27. března 2017 na e-mail: schwippel@mucl.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…