Česká Třebová: Útočník si vykoledoval bezvědomí

23.11.2017 13:02

Nejen po vlivem alkoholu, ale i drog se v povznesené náladě dne 21.10.2017 v ranních hodinách pokusil vyvolat konflikt v odjezdové hale ČD místní muž (nar. 1988).

Česká Třebová: Útočník si vykoledoval bezvědomí
Foto: rodinnevylety.cz
Popisek: Česká Třebová

Za cíl svého útoku si vybral skupinu cestujících, kdy jednomu z nich postupně uštědřil několik kopanců a úderů pěstí. Po té, co napadenému mladíkovi došla trpělivost, se po agresorovi instinktivně ohnal, zasáhl jej však pěstí do hlavy tak, že výtržník skončil v bezvědomí na zemi. V ten okamžik dorazila hlídka strážníků, kterou na místo vyslal dozorčí na základě záběrů z kamerového systému. Ležícímu muži poskytla první pomoc, i přes zranění, které utrpěl, se však útočník po probrání opět začal chovat agresivně, proto skončil v poutech a na místě si jej převzali policisté ČR, kteří budou celou událost dále šetřit. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…