České Budějovice: Dotační programy jsou připraveny

14.02.2023 9:15 | Tisková zpráva

Město letos opět připravilo finanční příspěvky v podobě dotačních programů na podporu různých iniciativ občanů, spolků a dalších subjektů v mnoha oblastech.

České Budějovice: Dotační programy jsou připraveny
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Aktuálně do konce ledna 2023 mohou žádat do dotačního programu, navázaného na kandidaturu Českých Budějovic na Evropské hlavní město kultury 2028, do dalších pak už od 1. února.

„Jedná se například o program na podporu cestovního ruchu, sport, kde jsou vyhlášena opatření zaměřená na sportovní akce, činnost dětí a dospělých s handicapem a pořízení nebo zhodnocení investičního majetku sportovních klubů. Tři výzvy máme se zaměřením na volnočasové aktivity dětí a mládeže, podporu jarních a podzimních příměstských táborů a také nově táborů s převažujícím sportovním programem. Pamatujeme i na ochranu životního prostředí a na podporu a rozvoj služeb péče o děti do 6 let věku,“ uvedla primátorka Dagmar Škodová Parmová.

Přehled dotací včetně podmínek, formulářů žádostí a příloh je ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíčkův Brod: Od nového roku se změní systém platby za popelnice

22:05 Havlíčkův Brod: Od nového roku se změní systém platby za popelnice

Zastupitelstvo města Havlíčkův Brod schválilo dvě obecně závazné vyhlášky města, které se vztahují k…