České Budějovice: Lidé se svěřili se svými problémy, radnice děkuje

29.12.2011 14:59

Měsíc listopad byl ve znamení sbírání dat pro plánování sociálních služeb. Dotazníky byly připraveny nejen pro uživatele sociálních služeb, ale také pro širokou veřejnost.

České Budějovice: Lidé se svěřili se svými problémy, radnice děkuje
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Naší snahou bylo do plánování aktivně zapojit co nejvíce lidí. Ptali jsme se na jejich problémy i na zkušenosti se sociálními službami. Dotazníky vyplnilo přes dva tisíce občanů, několik desítek využilo možnosti vyplnit dotazník v elektronické podobě. Všem aktivním účastníkům patří velké poděkování,“ říká náměstek primátora Petr Podhola a upřesňuje, že nyní jsou dotazníky vyhodnocovány a vzniká analytická část strategického dokumentu, Rozvojového plánu sociálních služeb.

„Řešením získaných dat a informací se budou v příštím roce zabývat pracovní skupiny rozvojového plánování, v nichž jsou zastoupeni zástupci města, odborníci z řad poskytovatelů sociálních služeb, ale také jejich uživatelé. Na konci roku 2012 bude dokument připraven k veřejnému projednávání a připomínkování,“ dodává náměstek.

„Veškeré informace o procesu plánování a vznikajícím dokumentu jsou uvedeny na webových stránkách projektu rpps.c-budejovice.cz. Rozvojový plán sociálních služeb vzniká za finanční podpory Evropského sociálního fondu, Operačního programu lidské zdroje a zaměstnanost,“ doplňuje koordinátorka plánování sociálních služeb Šárka Kovárnová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: c-budejovice.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…