České Budějovice: Parkovací automaty a závory přecházejí do normálního provozu

02.05.2020 9:49 | Zprávy

Od půlnoci na 1. května 2020 přešly v rámci obnovení městského parkovacího systému parkovací automaty z módu „bezplatně“ do „normálního“ prodeje. Do běžného provozu se vrátil i závorový systém na Mariánském náměstí a na záchytném parkovišti Jírovcova.

České Budějovice: Parkovací automaty a závory přecházejí do normálního provozu
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Od večera 30. dubna byla na všech vjezdech do parkovišť spuštěna závora dolů, pokladny přejdou z režimu „mimo provoz“ do standardního režimu, ale výjezdové závory zůstaly nahoře, protože na parkovištích bylo ještě několik vozidel bez lístku, který si řidiči při dřívějším zaparkování nemohli na vjezdu vyzvednout. Výjezdové závory spustíme dolů až v pondělí 4. 5. 2020 v 6 hodin ráno, což je stejně doba s parkováním zdarma, aby řidiči mohli bezproblémově opustit parkoviště,“ vysvětluje náměstek primátora Viktor Lavička.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Milan Brázdil byl položen dotaz

Podle mě dezinformujete vy, když tvrdíte, co tvrdíte

Dobrý den, pane Brázdile, obracím se na vás zde, protože mi to přijde důvěryhodnější, i když mi zřejmě neodpovíte, snad si to aspoň přečtete. Jestli vás zajímá, co si myslím o korespondenční volbě tak vám řeknu, že je mi to úplně jedno, spíš mě štve, že vy poslanci (koalice i opozice) řešíte právě t...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: V centru města budou nové koše

19:06 Ústí nad Labem: V centru města budou nové koše

Veřejná zakázka na obnovu městského mobiliáře zná svého dodavatele. Cílem je obměna odpadkových košů…